Hoe kan ik mijn INTEGRA dakramen en accessoires met mijn smartphone bedienen dankzij VELUX Active met Netatmo?

 

VELUX ACTIVE is een all-in-one oplossing die automatisch de VELUX INTEGRA® producten bedient om een gezonder binnenklimaat te creëren (via slimme sensoren die voortdurend de temperatuur, de luchtvochtigheid en CO2-gehalte in uw woning monitoren).  VELUX Active is een innovatieve en inteliggente oplossing voor:

 

Dagelijkse ventilatie

De slimme sensoren monitoren voortdurend het binnenklimaat (temperatuur, vochtigheid en CO2-gehalte) en openen of sluiten uw VELUX producten zo nodig automatisch.

Proactieve bescherming tegen de hitte

De VELUX rolluiken en zonneschermen openen en sluiten zich proactief in functie van de lokale weersvoorspellingen.

Bediening via smartphone

Bedien de VELUX INTEGRA® producten via de VELUX ACTIVE applicatie op uw smartphone.

Klik-en-weg

De INTEGRA® dakvensters sluiten automatisch en gaan over naar de beveiligde ventilatiestand met een simpele druk op de vertrekschakelaar.

Streng beveiligd

Werkt op io-homecontrol® technologie.

 

 

De dakvensters, gordijnen en rolluiken op elektriciteit en op zonne-energie van het INTEGRA® gamma kunnen rechtstreeks via een smartphone worden bediend. Indien je momenteel een manueel wentelende dakvenster bezit, kan je deze automatiseren met een automatisatie kit. Meer informatie kan je hier lezen.

Je kan gratis de app voor VELUX Active op je smartphone downloaden. VELUX Active is ook compatibel met Siri en Google Assistent voor spraakbediening. 

Het VELUX Active pack bevat:

1) Een binnenklimaatsensor: monitort voortdurend het binnenklimaat op basis van 3 sensormetingen (temperatuur, vochtigheid en CO2).
2) Een vertrekschakelaar: druk bij het verlaten van uw woning op de vertrekschakelaar.  Uw VELUX INTEGRA® dakvensters sluiten en gaan automatisch in de beveiligde ventilatiestand.
3) Een gateway centrale: verbinding tussen netwerken.

Batterijen & kabels/plugs (2 plugs).

 

Hebt u geen oplossing gevonden?

Vul dan onderstaand formulier in en wij helpen u verder.

Contacteer ons

Zoekt u misschien dit?