Wisselstukken muggengaas

​​
     

 

VELUX kan een zeer beperkt aantal wisselstukken voor manuele muggengazen leveren tot 7 jaar na de productiedatum van het model. Is je muggengaas ouder dan 10 jaar, dan is de kans groot dat de onderdelen niet meer bestaan. 

De koordenset kan u vervangen indien uw muggengaas dateert van 2003 of recenter. U kan de productiecode terugvinden op de achterzijde van de handgreep van het product. Deze bevindt zich tussen het muggengaas en het glas, op een zilveren sticker aan de linker kant wanneer u met uw rug tegen het dakvenster staat.


Op de 2e lijn van de sticker moet na enkele cijfers 2 letters komen die AN of hoger zijn.  Enkel dan is het mogelijk de koordenset te vervangen. In dat geval , kan u bij  uw verdeler de referentie 948481 (koordenset) en 948474 (eindstuk van het handvat waar koorden doorlopen) bestellen.  Een verdeler in uw buurt vindt u hier.  
De instructies hoe u de nieuwe koordenset kan installeren vindt u hier


Gaat het over oude producten of over producten in slechte staat, dan loont het misschien de moeite de aankoop van een nieuw muggengaas te overwegen in plaats van ze te herstellen:
 
  • een waarborg van 3 jaar.
  • het wordt bij u thuis geleverd binnen 5 werkdagen
  • het laat zich gemakkelijk installeren dankzij de do-it-yourself richtlijnen.

Hebt u geen oplossing gevonden?

Vul dan onderstaand formulier in en wij helpen u verder.

Contacteer ons