Aangetast hout - hoe oplossen?

Hout is een levend materiaal dat van nature vatbaar is voor beschadiging. Een houten dakvenster vergt een periodiek onderhoud, indien dit niet gebeurt is het mogelijk dat de beschermingslaag en het hout vroegtijdig worden aangetast. Om de levensduur van het dakvenster te verlengen en de gezondheid niet te schaden gebruikt VELUX uitsluitend impregneermiddelen op waterbasis.
Volg het stappenplan

Hoe oud is uw dakvenster?

Ouder dan 10 jaar

VELUX adviseert u : Is het hout van uw dakvenster stuk of aangetast, dan is het raadzaam een professionele VELUX technicus erbij te halen. Hij kan u op basis van de ernst van het probleem adviseren om het dakvenster te herstellen of te vervangen. 

Klik hier voor de professionele VELUX installateurs.

Jonger dan 10 jaar

VELUX adviseert u: VELUX België biedt de klanten een garantieop haar producten, die zowel structurele als productiefouten dekt. De dakvensters hebben een garantie van 10 jaar. Klik hier om de garantievoorwaarden van VELUX te raadplegen.

De factoren die het hout kunnen aantasten zijn talrijk: een foute installatie, gebrek aan onderhoud, onjuist gebruik van de producten of ontbrekende profielen. Om de oorzaak van het probleem te vinden, raden we aan dit formulier in te vullen en ons zo veel mogelijk informatie te verstrekken voor een eerste evaluatie. Indien nodig, nemen wij contact met u op om een VELUX technicus te sturen.

Hebt u geen oplossing gevonden?

Vul dan onderstaand formulier in en wij helpen u verder.

Contacteer ons

Zoekt u misschien dit?