Condens tussen dubbele beglazing

Als er condens verschijnt tussen de dubbele beglazing van uw VELUX dakvenster en er vertoning is van vocht of insijpelingen binnenin het glas, dan betekent dit dat de beglazing niet meer luchtdicht is. Er heeft zich dus een lek gevormt in de beglazing wat ook de thermische isolatie fors zal verlagen.

Een beglazing die lek is, kan niet worden hersteld, heeft zijn isolatievermogen verloren en wordt dus best vervangen.

Beglazingen vallen onder een tienjarige waarborg. Bekijk onze pagina over garanties op onze website.

Voor de vervanging van een beglazing, wendt u zich best tot onze ProContact dienst, die u in contact zal stellen met een erkende plaatser.  In dat geval is het belangrijk om de volledige code van uw dakvenster, die u vindt op het identificatieplaatje (als u het venster opent bovenaan – bv. GGU 304 3000 16AF10M), te vermelden.

Wanneer uw beglazing moet vervangen worden, rekening houdend met de gemiddelde levensduur, is de kans erg groot dat uw dakvenster meer dan twintig jaar oud is. In dat geval adviseren wij u om het bestaande dakvenster te vervangen door een model van de nieuwe generatie:
 
  • Beduidend hogere thermische prestaties.
  • Moderner design.
  • Een waarborg van 10 jaar.
  • Meer lichtopbrengst door grotere oppervlakte.

De vervanging van een oud dakvenster door een nieuw is eenvoudiger dan u denkt. Ontdek onze vervangingsgids voor meer informatie. 

Hebt u geen oplossing gevonden?

Vul dan onderstaand formulier in en wij helpen u verder.

Contacteer ons

Zoekt u misschien dit?