Gebroken glas

De beglazingen van de VELUX dakvensters zijn extreem sterk. Als er toch een breuk optreedt, kunnen ze gemakkelijk worden vervangen.

Om de beglazing te vervangen moet u de maatcode van het dakvenster kennen.
U vindt die code op het identificatieplaatje (als u het venster bovenaan opent– bv. GGU 304 3000 16AF10M).
Volg het stappenplan

Kies de ouderdom van uw dakvenster

Jonger dan 10 jaar

VELUX België biedt haar klanten een garantie op de producten, die structurele en/of productiefouten dekt.

Voor de beglazing bedraagt de garantie 10 jaar.

Cliquez ici pour les conditions de garantie de VELUX.

Pour vérifier si vous pouvez bénéficier de la garantie, il suffit de compléter ce formulaire. Indien u de beglazing wenst te laten vervangen door een VELUX technieker, volstaat het dit formulier in te vullen. We laten u zo snel mogelijk weten hoe we dit verder aanpakken.

OPGELET: wanneer uw beglazing perongeluk is gebroken,,geldt de garantie niet. Dan is het raadzaam om beroep te doen op onzeProContact dienst, die u in contact stelt met erkende VELUX plaatsers.

Ouder dan 10 jaar

In welke staat verkeert het hout van uw dakvenster?

Het hout verkeert in goede staat

VELUX adviseert u: Is het dakvenster waarin het glas is gebroken ouder dan 10 jaar en het hout nog in goede staat, dan is het raadzaam om beroep te doen op onze ProContact dienst, die u in contact stelt met erkende VELUX plaatsers.

Als u een nieuwe beglazing wilt aankopen, moet u het model en de maat van uw dakvenster vermelden. U vindt die gegevens op het identificatieplaatje.

Vind een installateur

Het hout is beschadigd

VELUX adviseert u: Is het dakvenster waarvan het glas is gebroken ouder dan 10 jaar en is het hout aangetast als gevolg van ouderdom of een gebrek aan onderhoud? Dan is het raadzaam om beroep te doen op onze ProContact dienst, die u in contact stelt met erkende VELUX plaatsers.

Vind een installateur

Hebt u geen oplossing gevonden?

Vul dan onderstaand formulier in en wij helpen u verder.

Contacteer ons

Zoekt u misschien dit?